Jasper Blokzijl

Pianist, toetsenist en muziekdocent

De lessen

Bij mij staat het spelplezier voorop. In mijn lessen ga ik altijd uit van de muziek die jij graag wilt leren spelen.

Dat kunnen we doen aan de hand van een lesmethode, maar er is veel meer mogelijk. Of je nu noten wilt leren lezen, handiger wilt worden met akkoorden zodat je jezelf (of anderen) kunt begeleiden op de piano, wilt leren improviseren of nu eindelijk dat éne liedje wilt leren spelen dat je altijd al zo mooi hebt gevonden: bij mij is alles mogelijk! Zo gaan we er samen voor zorgen dat jij precies leert wat je wilt.

Proefles

Bij mij kun je altijd een gratis en vrijblijvende proefles volgen. Zo kunnen we met elkaar kennismaken en kun je meteen ervaren hoe ik lesgeef.

lesvoorwaarden

Le Petit Théâtre

Ik geef piano- en keyboardles op een bijzondere plek midden in het hart van Groningen: in Le Petit Théâtre.

Dit jazz café is al jaren één van mijn meest geliefde plekken in de stad om op te treden. Gesitueerd in een monumentaal pand en stralend van authenticiteit, is Le Petit Théâtre bij uitstek dé plek voor mij om les te geven.

Le Petit Théâtre is gelegen aan de Kolendrift 19, op een steenworp afstand van Boterdiep parkeergarage (zie contactpagina voor locatie op de kaart).

In Le Petit Théâtre is een professionele lesruimte gerealiseerd. De lesruimte kenmerkt zich door de eigenzinnige en warme stijl qua inrichting waardoor je je meteen thuis voelt. Buiten de lesruimte is een wachtruimte. Zie de foto's hieronder voor een sfeerimpressie.

Voor meer informatie over Le Petit Théâtre, check de website. www.petittheatre.nl

Persoonlijk

Met een persoonlijke benadering geef ik piano- en keyboardles op maat.

Inspirerend

Een eigenzinnige lesruimte zorgt voor inspiratie. En natuurlijk kan dit op anderhalve meter afstand.

Sfeervol

Door de gezellige sfeer van le Petit Théâtre voel je je meteen thuis.